ایده نوآورانه و استارت آپی مدرسه مفید قیطریه با نام “مفید تعاملی نو” در دومین دوره رویداد ملی ستاپ انتخاب و موفق به کسب سرمایه ۱۰۰ میلیون تومانی شد.
سیدرضا معصومی نژاد مدیر دبیرستان مفید قیطریه در مورد روند شکل گیری ایده این استارت آپ گفت: آبان سال گذشته در همایش پایانی اولین دوره رویداد ملی ستاپ “سکوی تعالی آموزش و پرورش ” شرکت کردم. ستاپ به نوعی به استارتآپهایی فرصت رشد و تعالی میدهد که در راستای فعالیتهای آموزشی کار میکنند.
احساس کردم در این فضا حضور مدارس و معلمین پررنگ نیست و چقدر ما نیاز داریم که فعالیتهایی که به آموزش و پرورش میپردازند از دل مدارس و معلمین خارج شوند و همچنین لازم است برای تربیت نسل خلاق و فعال بسیاری از آموزشهای کسب و کار و سواد مالی را به معلمین و دانش آموزانمان بیاموزیم.
از آنجا جرقه تشکیل استارتاپهایی در ذهنم خورد که از دل مدرسه بجوشد و معلم و دانش آموز و مدرسه را درگیر کند و بسیاری از نیازهای مدارس را پاسخگو باشد شاید توجه به فضای کسب و کار آموزشها و تربیتمان را نیز در مدرسه کاملتر کند از این رو خود را مدیون ستاپ میدانم.
به کمک آقایان یوسف پرخید و مهراب بهلولی از فارغ التحصیلان و معلمین مدرسه خودمان مفید، ایده راه اندازی یک پلتفرم ملی که در آن فرایندهای یادگیری آموزش و ارائه مطلب در فضایی جذابتر و تعاملیتر ارائه شود را پیش بردیم و در گام اول در جشنواره ستاپ در بخش ایده پردازی “پیش بذری” شرکت کردیم و به توفیق خدا در گام اول موفق به کسب سرمایه اولیهای هرچند ناچیز اما امید بخش شدیم.
هدف ستاپ بهینه شدن فضای تعلیم و تربیت، به خصوص احیا و اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. اصلیترین برنامه ستاپ برای این مسئله برگزاری رویداد سالیانه با عنوان “رویداد ملی ستاپ” است و در کنار آن خدماتی چون شتابدهی و سرمایهگذاری ایدهها و کسبوکارهای حوزه تعلیم و تربیت، برگزاری کارگاهها جهت توانمندسازی معلمها و کسبوکارهای حوزه تعلیم و تربیت و ارائه فضای کار اشتراکی، را ارائه میدهد.
از بین ۳۵۰ طرح رسیده به دبیرخانه رویداد ستاپ در سال جاری ، ۱۵۰ ایده دریافت شد که ۱۷ ایده مستعد حضور در بوتکمپ ستاپ شناخته شدند. در پایان این بوتکمپ، ضمن ارزیابی ایدههای ارائهشده، ۶ ایده برتر این حوزه از جمله ایده “مفید تعاملی نو” از نگاه داوران موفق به دریافت ۱۰۰ میلیون تومان سرمایه پیشبذری شدند.