گزارش هفتگی تا ۲۲ اسفند ماه

گزارش هفتگی تا ۲۲ اسفند ماه

ادامه‌ی طرح‌های یادگیری “برای جشن آماده می‌شویم“، “تقریباً سه رقمی”، ” نور و ساعت” و “اشکال هندسی و تقارن”

🌎📐دنیای ریاضی:

فیلم عددهای مریخی سه رقمی را باهم تماشا کردیم.
سپس فایل تعاملی آن را انجام دادیم که در آن بچه‌ها عددهای مختلف را با بازنمایی‌های گوناگون مشاهده کردند.

کودکان در قالب کاربرگ به حل مسئله‌ی جمع ساده‌ی سه رقمی پرداختند و روش خود را بازنمایی کردند.
در این فعالیت از ابزارهای مختلفی مانند بلوک‌های ده‌دهی برای بازنمایی روش‌های مختلف استفاده شد و کودکان با روش‌های دوستانشان آشنا شدند.
سپس به حل مسائل مختلف با اعداد سه رقمی شدند.
📝در فعالیتی دیگر مربی از بچه‌ها خواست که الگوهای عددی بنویسند که عددهای ۲۰۰ و ۳۰۰ را داشته باشد.
بعد از بازنمایی چندتا از الگوها روی تخته، کودکان در گروه‌های دونفره به نوبت الگویی را آغاز کردند و نفر دیگر آن‌ را ادامه داد.

📖📝سوادآموزی

بعد از خواندن صفحات ابتدایی کتاب “باز هم سوالی دارید؟”، کودکان در گروه‌های دو نفره کاربرگی مربوط به طراحی سوال را کامل کردند و سوالاتی با موضوع مفاهیم “صدا” و “ماده” طراحی کردند.
🌋⛰🗻در فعالیتی دیگر انیمیشن کوتاه “یک چیزی” را باهم دیدیم و درباره‌ی سوالات انتهای فیلم گفت‌وگو کردیم.
🧪🧑🏻‍🔬برای جشن آماده می‌شویم:
🧈🧊🪨۴ ماده‌ی یخ، کره، قند و سنگ را در دماهای متفاوت (دمای محیط، روی شوفاژ، شعله‌ی مستقیم♨️) قرار دادیم و تغییر حالات آن‌ها را پیش‌بینی کردیم و سپس مورد مشاهده و بررسی قرار دادیم. در نهایت مواد را در فریزر قرار دادیم و مجدداً تغییر حالات را بررسی کردیم.
سپس کاربرگی را به بچه‌ها دادیم و گزارش 📝آزمایش را در آن نوشتند. 🌋سپس یک فیلم درباره‌ی مواد مذاب دیدیم تا بفهمیم سنگ‌ها تحت چه شرایطی تغییر حالت می‌دهند.
🥛🫗☕️🥃🧊در فعالیتی کاوشگرانه درباره‌ی مایع و ویژگی‌های آن، بچه‌ها در قالب کاربرگ ابتدا به‌صورت فردی با توجه به اطلاعات خود نظراتشان را درباره‌ی جملاتی با موضوع مایع ثبت کردند، سپس در گروه‌های چهار نفره نظراتشان را باهم به اشتراک گذاشتند.
در نهایت به صورت کلاسی جمع‌بندی شد و تعریف علمی مایع را باهم نوشتیم.
در فعالیتی دیگر بچه‌ها در گروه‌های دونفره نمودار ون درباره‌ی جامد و مایع را با استفاده از جمله‌های موجود در کاربرگ کامل کردند.

طی بازی بیست‌ سوالی بچه‌های ماده‌ی خود را به‌صورت شانسی انتخاب کردند و با بله یا خیر به سوالات بقیه درباره‌ی ماده‌ای که انتخاب کرده بود پاسخ دادند تا به ماده‌ی مورد نظر برسند.
در یک وارم‌آپ کلاسی کودکان با بدن خود موقعیت‌های مختلف تغییر حالات مواد را به صورت نمایشی نشان دادند، مثلاً یک بستنی در آفتاب در حال آب شدن.

ستون سوم جدول kwl درباره‌ی ماده را با بچه‌ها کامل کردیم و با مرور ستون‌های قبلی در مورد این‌که در این مورد چه آموختیم گفت‌وگو کردیم.

🍎🐍🪴🪞درباره‌ی کارهایی که قبل از عید نوروز انجام می‌دهیم با بچه‌ها گفت‌وگو کردیم در نهایت برای آماده کردن سفره‌ی هفت‌سین کلاسی به عنوان یکی از کارهای قبل از نوروز، هر کلاس دانه‌ی سبزه‌ی نوروزی را خیس کردند تا برای روزهای آخر اسفند آماده شود.

🖍️فعالیت‌های منتخب هفته

🕯🚰🧼🧈🫙🍦🍮🫗🥛🧃🥤🧊تاثیر گرما دادن و گرما گرفتن از مواد از جمله فعالیت‌هایی‌ست که می‌توان در قالب آزمایش یا آشپزی در خانه انجام و مورد توجه قرار داد و با مفاهیمی چون حالات مختلف مواد و تغییرات آن بیش‌تر دست و پنجه نرم کرد.

📚کتاب هفته
❓⁉️باز هم سوالی دارید؟

🧑🏻‍🔬🧪آزمایشگاه
بررسی این‌که هر ظرف چه میزان فضا اشغال می‌کند و چه حجم آب در آن جا می‌شود…
مقایسه، مرتب کردن آن‌ها، پیش‌بینی و راستی‌آزمایی🫙🚰🌡🧪

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *