صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرّ المستودع فیها
هنوز مدت زیادی از رحلت پیامبر سپری نشده که مصیبتی دیگر بر دل علی مرتضی آوار میشود. به تعبیری 75 روز یا 95 روز بیشتر نگذشته اما فراموشکاران بسیار زودتر از اینها عهد خود را با حضرت رسول فراموش کردهاند! بارها و بارها از ایشان شنیده بودند که هیچ اجری برای رسالتم از شما طلب نمیکنم مگر یک چیز: دوستی و مهربانی با اهل بیت و خاندانم!
و چه بد پاس داشتند حرمت این عهد را! که باید بگوییم اصلا هیچ حرمت داری نکردند! این سخن من نیست، از امیرالمؤمنین بشنوید هنگامی که بدن مطهر و رنجور حضرت صدیقه را در خاک مینهاد:
سلام و درود بر تو اى رسول خدا از سوى خودم و از سوى دخترت (زهرا) كه هماكنون در جوار تو فرود آمده و به سرعت به تو ملحق شده است! … «ما از خداييم و به سوى او باز مىگرديم» (اى رسول خدا) امانتى كه به من سپرده بودى هماكنون بازپسداده شده ولى اندوه من جاودانى است و شبهايم همراه بيدارى و بىقرارى … (ای رسول خدا) به زودی دخترت تو را آگاه خواهد ساخت که امّت تو در ستم کردن به وی دست به دست هم داده بودند، سرگذشتش را بی پرده از او بپرس و خبر این حوادث را از وی بگیر. این حوادث دردناک در زمانی رخ داد که هنوز مدّت زیادی از رحلت تو نگذشته و یادت فراموش نگشته بود.
اما مهمترین ظلمی که در حق ایشان شد، همانا منحرف کردن مسیر هدایت و در واقع گمراه کردن مردم پس از آن همه تلاش حضرت رسول برای ایجاد تحول و تکامل در شناخت مردم بود. اگر حتی ایشان به بهانهی غصب باغ فدک به محل سقیفه بنی ساعده رفتند و آن خطابهی بلند و محکم را ایراد فرمودند، اما بخش اعظم آن خطابهی غراء سخن از هدف دین، حکمت حلال و حرامها و شرح زحمات رسول خدا و نکات بلند عرفانی و حکمی است.
با توجه به این مطالب و دغدغدهمندی برای کسب شناخت بیشتر نسبت به شخصیت و فضائل حضرت صدیقهی طاهره بود که برنامه «امانت پیامبر» طراحی و با مشارکت دانش آموزان در طراحی پوستر، تولید پادکست و اجرای نمایشنامه رادیویی به انجام رسید. آثار دانش آموزان در «سمیم مفید قلهک» به نمایش گذاشته شده و گوشهای از آنها نیز به حد وسع این مجال، اینجا در معرض دید شما خوبان قرار خواهد گرفت.